Concurs “Cutezatorii” – 16 aprilie 2011

Enumerati trei basme scrise de Fratii Grimm si trimiteti mesajul vostru la adresa de e-mail: cutezatorii@shoppingcitysuceava.ro  pana la data de 19 aprilie 2011.

Premiul acestei editii: Basme, Fratii Grimm, Editura Corint. Cartea cuprinde douazeci si doua dintre cele mai frumoase povesti ale Fratilor Grimm. De la publicarea primelor volume de basme (1812, respectiv 1814) ale celor doi scriitori germani, timp de aproape doua sute de ani, generatii de copii au trait, fermecati, aventurile eroilor creati de Fratii Grimm. Cartea este bogat ilustrata de graficiana Valeria Moldovan, cu desene incantatoare, care aduc un plus de culoare, oferindu-le copiilor o viziune originala asupra lumii basmelor.

Cultura, spiritualitate, stiinta, arta, toate le regasim în emisiunea “Cutezatorii”, emisiune dedicata copiilor de toate vârstele, realizata in libraria Alexandria din incinta Shopping City Suceava. Emisiunea este difuzata in fiecare sambata de la ora 11.00 si in reluare lunea si vinerea de la ora 14.00 pe Plus TV Suceava.

Citeste si distribuie. Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

6 − three =