Concurs “Cutezatorii” – 30 aprilie 2011

Enumerati trei animale salbatice din Romania si trimiteti mesajul vostru la adresa de e-mail: cutezatorii@shoppingcitysuceava.ro pana la data de 03 mai 2011.

Premiul acestei editii: Vocile salbaticiei, Editura Corint. Imaginile panoramice 3D si sunetele naturii te poarta prin jungla, savana, padure si chiar pe culmile muntilor si in adancurile oceanului. Corul de ciripeli al pasarelelor din padure, tipetele pescarusilor pe fundalul valurilor care se izbesc de tarm, regetul leului si tropotul de copite al zebrelor – rasfoind minunatele pagini ale cartii vei auzi toate aceste voci ale naturii!

Cultura, spiritualitate, stiinta, arta, toate le regasim în emisiunea “Cutezatorii”, emisiune dedicata copiilor de toate vârstele, realizata in libraria Alexandria din incinta Shopping City Suceava. Emisiunea este difuzata in fiecare sambata de la ora 11.00 si in reluare lunea si vinerea de la ora 14.00 pe Plus TV Suceava.

Citeste si distribuie. Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

12 − 4 =